Flyttfirmor i Kungälv

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Kungälv. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Kungälv samlade. Om du bor i eller nära Kungälv och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Kungälv här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Kungälv så kan du kontakta någon av alla de 2 olika flyttfirmorna som du hittar i Kungälv nedan.
Annons:

Flyttfirma i Kungälv

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Kungälv.

Flyttgubben
Skeppsholmsg. 2
442 35 Kungälv


Rent & Move AB
Västra g. 73
442 31 Kungälv

Annons:

Kontorsflytt i Kungälv

Många flyttfirmor i Kungälv arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Kungälv och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Kungälv kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Kungälv

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Kungälv. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Kungälv.

Flyttfirmafakta om orten Kungälv

I Kungälv finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kungälv om du vill veta om mer än flyttfirmor i Kungälv.

I Kungälv hittade vi totalt 2 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Kungälv som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Västra Götaland.
Annons: