Flyttfirmor i Borås

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Borås. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Borås samlade. Om du bor i eller nära Borås och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Borås här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Borås så kan du kontakta någon av alla de 5 olika flyttfirmorna som du hittar i Borås nedan.
Annons:

Flyttfirma i Borås

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Borås.

Flyttbilen i Borås AB
Kärrg. 6
504 41 Borås


Elitflytt
Norrby Tvärg. 7
504 37 BORÅS


Pianostämmare Dr. Hoffman & Pianoflytt, A440
Kungsg. 5
503 33 Borås


Flytt Proffs
Sandwalls plats 17
503 35 Borås


Fredrik Åkare
Kärrg. 6 N
504 41 Borås

Annons:

Kontorsflytt i Borås

Många flyttfirmor i Borås arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Borås och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Borås kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Borås

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Borås. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Borås.

Flyttfirmafakta om orten Borås

I Borås finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du lära dig mer om Borås om du vill veta om mer än flyttfirmor i Borås.

I Borås hittade vi totalt 5 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Borås som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Västra Götaland.
Annons: