Flyttfirmor i Askim

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Askim. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Askim samlade. Om du bor i eller nära Askim och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Askim här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Askim så kan du kontakta någon av alla de 1 olika flyttfirmorna som du hittar i Askim nedan.
Annons:

Flyttfirma i Askim

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Askim.

Guldhedens Flyttexpress
Södra Långebergsgatan 28
436 32 ASKIM

Annons:

Kontorsflytt i Askim

Många flyttfirmor i Askim arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Askim och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Askim kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Askim

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Askim. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Askim.

Flyttfirmafakta om orten Askim

I Askim finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du lära dig mer om Askim om du vill veta om mer än flyttfirmor i Askim.

I Askim hittade vi totalt 1 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Askim som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Västra Götaland.
Annons: