Flyttfirmor i Sala

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Sala. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Sala samlade. Om du bor i eller nära Sala och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Sala här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Sala så kan du kontakta någon av alla de 1 olika flyttfirmorna som du hittar i Sala nedan.
Annons:

Flyttfirma i Sala

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Sala.

Heby Städ & Flytt AB
Bergslagsg. 1 E
733 31 Sala

Annons:

Kontorsflytt i Sala

Många flyttfirmor i Sala arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Sala och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Sala kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Sala

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Sala. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Sala.

Flyttfirmafakta om orten Sala

I Sala finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sala om du vill veta om mer än flyttfirmor i Sala.

I Sala hittade vi totalt 1 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Sala som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Västmanland.
Annons: