Flyttfirmor i Umeå

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Umeå. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Umeå samlade. Om du bor i eller nära Umeå och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Umeå här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Umeå så kan du kontakta någon av alla de 2 olika flyttfirmorna som du hittar i Umeå nedan.
Annons:

Flyttfirma i Umeå

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Umeå.

Norrland Express FlyttFöretaget
Kontaktv. 7
901 33 UMEÅ


Kalles Bud och Transport i Norr AB
Mätarv. 3
901 33 UMEÅ

Annons:

Kontorsflytt i Umeå

Många flyttfirmor i Umeå arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Umeå och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Umeå kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Umeå

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Umeå. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Umeå.

Flyttfirmafakta om orten Umeå

I Umeå finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du lära dig mer om Umeå om du vill veta om mer än flyttfirmor i Umeå.

I Umeå hittade vi totalt 2 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Umeå som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Västerbotten.
Annons: