Flyttfirmor i Bålsta

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Bålsta. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Bålsta samlade. Om du bor i eller nära Bålsta och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Bålsta här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Bålsta så kan du kontakta någon av alla de 2 olika flyttfirmorna som du hittar i Bålsta nedan.
Annons:

Flyttfirma i Bålsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Bålsta.

Bore Express- & Flyttningsbyrå HB
Lingonbacksv. 3
746 93 BÅLSTA


Stadsbudstransporter AB
Råbyv. 10
746 91 BÅLSTA

Annons:

Kontorsflytt i Bålsta

Många flyttfirmor i Bålsta arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Bålsta och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Bålsta kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Bålsta

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Bålsta. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Bålsta.

Flyttfirmafakta om orten Bålsta

I Bålsta finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bålsta om du vill veta om mer än flyttfirmor i Bålsta.

I Bålsta hittade vi totalt 2 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Bålsta som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Uppsala.
Annons: