Flyttfirmor i Stockholm

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Stockholm. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Stockholm samlade. Om du bor i eller nära Stockholm och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Stockholm här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Stockholm så kan du kontakta någon av alla de 5 olika flyttfirmorna som du hittar i Stockholm nedan.
Annons:

Flyttfirma i Stockholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Stockholm.

Actus Flytt & Express AB
Sandhamnsgatan 13
115 40 STOCKHOLM


Flyttfirma 7 Trappor utan hiss
Södra Fiskartorpsvägen 24
114 33 Stockholm


Stadsbudsbolaget
Palermogatan 15 Frihamnen Magasin 5
115 56 Stockholm


Flyttfirma Peter Åkare AB
Karlbergsv. 59
113 35 STOCKHOLM


Bagartorps Åkeri & Express AB
Upplagsv. 34
117 43 Stockholm

Annons:

Kontorsflytt i Stockholm

Många flyttfirmor i Stockholm arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Stockholm och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Stockholm kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Stockholm

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Stockholm. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Stockholm.

Flyttfirmafakta om orten Stockholm

I Stockholm finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du lära dig mer om Stockholm om du vill veta om mer än flyttfirmor i Stockholm.

I Stockholm hittade vi totalt 5 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Stockholm som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Stockholm.
Annons: