Flyttfirmor i Sollentuna

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Sollentuna. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Sollentuna samlade. Om du bor i eller nära Sollentuna och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Sollentuna här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Sollentuna så kan du kontakta någon av alla de 2 olika flyttfirmorna som du hittar i Sollentuna nedan.
Annons:

Flyttfirma i Sollentuna

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Sollentuna.

A-J Express Service AB
Sidensvansv. 8
192 55 SOLLENTUNA


Stadsbudet Sverige AB
Sidensvansv. 8
192 55 SOLLENTUNA

Annons:

Kontorsflytt i Sollentuna

Många flyttfirmor i Sollentuna arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Sollentuna och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Sollentuna kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Sollentuna

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Sollentuna. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Sollentuna.

Flyttfirmafakta om orten Sollentuna

I Sollentuna finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du lära dig mer om Sollentuna om du vill veta om mer än flyttfirmor i Sollentuna.

I Sollentuna hittade vi totalt 2 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Sollentuna som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Stockholm.
Annons: