Flyttfirmor i Hägersten

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Hägersten. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Hägersten samlade. Om du bor i eller nära Hägersten och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Hägersten här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Hägersten så kan du kontakta någon av alla de 7 olika flyttfirmorna som du hittar i Hägersten nedan.
Annons:

Flyttfirma i Hägersten

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Hägersten.

Flyttbolaget i Stockholm AB
Nioörtsv. 36
126 32 HÄGERSTEN


Stockholms Stadsbud AB
Drivhjulsv. 24
126 30 HÄGERSTEN


ATM Logistik AB
Kontrollv. 11
126 79 Hägersten


ITS Indian Transport Service
Vretensborgsv. 20
126 30 HÄGERSTEN


LJ Flytten Prima gruppen
Fredrika Bremers g. 33
129 50 Hägersten


Flyttfabriken AB
Vasaloppsv. 88
129 45 Hägersten


Flyttspecialisten I Mälardalen AB
Kontrollv. 11
126 79 Hägersten

Annons:

Kontorsflytt i Hägersten

Många flyttfirmor i Hägersten arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Hägersten och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Hägersten kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Hägersten

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Hägersten. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Hägersten.

Flyttfirmafakta om orten Hägersten

I Hägersten finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du lära dig mer om Hägersten om du vill veta om mer än flyttfirmor i Hägersten.

I Hägersten hittade vi totalt 7 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Hägersten som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Stockholm.
Annons: