Flyttfirmor i Farsta

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Farsta. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Farsta samlade. Om du bor i eller nära Farsta och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Farsta här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Farsta så kan du kontakta någon av alla de 1 olika flyttfirmorna som du hittar i Farsta nedan.
Annons:

Flyttfirma i Farsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Farsta.

Flyttfirman 4 Ess AB
Sunneplan 2
123 44 FARSTA

Annons:

Kontorsflytt i Farsta

Många flyttfirmor i Farsta arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Farsta och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Farsta kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Farsta

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Farsta. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Farsta.

Flyttfirmafakta om orten Farsta

I Farsta finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du lära dig mer om Farsta om du vill veta om mer än flyttfirmor i Farsta.

I Farsta hittade vi totalt 1 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Farsta som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Stockholm.
Annons: