Flyttfirmor i Bandhagen

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Bandhagen. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Bandhagen samlade. Om du bor i eller nära Bandhagen och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Bandhagen här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Bandhagen så kan du kontakta någon av alla de 3 olika flyttfirmorna som du hittar i Bandhagen nedan.
Annons:

Flyttfirma i Bandhagen

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Bandhagen.

ATS Move-It AB
Götlundag. 10
124 71 BANDHAGEN


BF Flytt I Stockholm AB
Skärlingebacken 13
124 33 BANDHAGEN


Stadsbudsservice I Stockholm AB
Björksundsslingan 41
124 31 BANDHAGEN

Annons:

Kontorsflytt i Bandhagen

Många flyttfirmor i Bandhagen arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Bandhagen och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Bandhagen kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Bandhagen

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Bandhagen. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Bandhagen.

Flyttfirmafakta om orten Bandhagen

I Bandhagen finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du lära dig mer om Bandhagen om du vill veta om mer än flyttfirmor i Bandhagen.

I Bandhagen hittade vi totalt 3 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Bandhagen som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Stockholm.
Annons: