Flyttfirmor i Årsta

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Årsta. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Årsta samlade. Om du bor i eller nära Årsta och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Årsta här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Årsta så kan du kontakta någon av alla de 2 olika flyttfirmorna som du hittar i Årsta nedan.
Annons:

Flyttfirma i Årsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Årsta.

Flyttpoolen AB
Frukthandlarv. 9
120 44 ÅRSTA


Flyttpoolen Miljö Sverige AB
Frukthandlarv. 9
120 44 ÅRSTA

Annons:

Kontorsflytt i Årsta

Många flyttfirmor i Årsta arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Årsta och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Årsta kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Årsta

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Årsta. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Årsta.

Flyttfirmafakta om orten Årsta

I Årsta finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Årsta.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här kan du lära dig mer om Årsta om du vill veta om mer än flyttfirmor i Årsta.

I Årsta hittade vi totalt 2 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Årsta som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Stockholm.
Annons: