Flyttfirmor i Katrineholm

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Katrineholm. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Katrineholm samlade. Om du bor i eller nära Katrineholm och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Katrineholm här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Katrineholm så kan du kontakta någon av alla de 3 olika flyttfirmorna som du hittar i Katrineholm nedan.
Annons:

Flyttfirma i Katrineholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Katrineholm.

Allbudet Norrköpings Express
Värmbolsv. 37
641 53 KATRINEHOLM


eXtra AllService
Ljungvägen 2
641 39 KATRINEHOLM


m4 gruppen AB
Mejerig. 13
641 39 KATRINEHOLM

Annons:

Kontorsflytt i Katrineholm

Många flyttfirmor i Katrineholm arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Katrineholm och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Katrineholm kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Katrineholm

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Katrineholm. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Katrineholm.

Flyttfirmafakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du lära dig mer om Katrineholm om du vill veta om mer än flyttfirmor i Katrineholm.

I Katrineholm hittade vi totalt 3 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Katrineholm som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Södermanland.
Annons: