Flyttfirmor i Oxie

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Oxie. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Oxie samlade. Om du bor i eller nära Oxie och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Oxie här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Oxie så kan du kontakta någon av alla de 1 olika flyttfirmorna som du hittar i Oxie nedan.
Annons:

Flyttfirma i Oxie

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Oxie.

Malmö Flyttjänst AB
Krombyv. 134
238 41 OXIE

Annons:

Kontorsflytt i Oxie

Många flyttfirmor i Oxie arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Oxie och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Oxie kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Oxie

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Oxie. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Oxie.

Flyttfirmafakta om orten Oxie

I Oxie finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du lära dig mer om Oxie om du vill veta om mer än flyttfirmor i Oxie.

I Oxie hittade vi totalt 1 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Oxie som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Skåne.
Annons: