Flyttfirmor i Lund

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Lund. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Lund samlade. Om du bor i eller nära Lund och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Lund här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Lund så kan du kontakta någon av alla de 3 olika flyttfirmorna som du hittar i Lund nedan.
Annons:

Flyttfirma i Lund

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Lund.

Express Budet, Pers Flyttservice
Nöbbelövsv. 100
226 52 Lund


Browé Transport
Kobjersv. 3
227 36 LUND


Ekoflytt
Gråvädersv. 4
222 28 LUND

Annons:

Kontorsflytt i Lund

Många flyttfirmor i Lund arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Lund och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Lund kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Lund

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Lund. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Lund.

Flyttfirmafakta om orten Lund

I Lund finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lund om du vill veta om mer än flyttfirmor i Lund.

I Lund hittade vi totalt 3 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Lund som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Skåne.
Annons: