Flyttfirmor i Limhamn

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Limhamn. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Limhamn samlade. Om du bor i eller nära Limhamn och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Limhamn här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Limhamn så kan du kontakta någon av alla de 2 olika flyttfirmorna som du hittar i Limhamn nedan.
Annons:

Flyttfirma i Limhamn

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Limhamn.

Flytt City Sverige AB
Hyllie Kyrkov. 31
216 11 LIMHAMN


Viking Flytt AB
Krossverksg. 15 E
216 16 Limhamn

Annons:

Kontorsflytt i Limhamn

Många flyttfirmor i Limhamn arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Limhamn och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Limhamn kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Limhamn

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Limhamn. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Limhamn.

Flyttfirmafakta om orten Limhamn

I Limhamn finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du lära dig mer om Limhamn om du vill veta om mer än flyttfirmor i Limhamn.

I Limhamn hittade vi totalt 2 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Limhamn som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Skåne.
Annons: