Flyttfirmor i Boden

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Boden. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Boden samlade. Om du bor i eller nära Boden och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Boden här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Boden så kan du kontakta någon av alla de 1 olika flyttfirmorna som du hittar i Boden nedan.
Annons:

Flyttfirma i Boden

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Boden.

Flyttservice i Boden AB
Moråsv. 5
961 67 BODEN

Annons:

Kontorsflytt i Boden

Många flyttfirmor i Boden arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Boden och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Boden kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Boden

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Boden. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Boden.

Flyttfirmafakta om orten Boden

I Boden finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du lära dig mer om Boden om du vill veta om mer än flyttfirmor i Boden.

I Boden hittade vi totalt 1 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Boden som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Norrbotten.
Annons: