Flyttfirmor i Kalmar

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Kalmar. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Kalmar samlade. Om du bor i eller nära Kalmar och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Kalmar här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Kalmar så kan du kontakta någon av alla de 6 olika flyttfirmorna som du hittar i Kalmar nedan.
Annons:

Flyttfirma i Kalmar

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Kalmar.

Barks Flytt & Alltjänst Express AB
Flottiljv. 34
392 41 KALMAR


Allflytt Kalmar
Franska v. 23
393 56 Kalmar


Kalmar Flyttstäd
Tjuvbackev. 1 -5
392 39 Kalmar


Flyttservice Kalmar Län AB
Tjuvbackev. 5
392 39 Kalmar


Qbic Safety Storage
Tjuvbackev. 1 -5
392 39 Kalmar


Anlita Smålandsflytt Kalmar
Hemmansv. 35
393 65 Kalmar

Annons:

Kontorsflytt i Kalmar

Många flyttfirmor i Kalmar arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Kalmar och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Kalmar kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Kalmar

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Kalmar. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Kalmar.

Flyttfirmafakta om orten Kalmar

I Kalmar finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kalmar om du vill veta om mer än flyttfirmor i Kalmar.

I Kalmar hittade vi totalt 6 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Kalmar som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Kalmar.
Annons: