Flyttfirmor i Karlshamn

Annons:
Professionella och noggranna flyttfirmor i Karlshamn. Här hittar du alla de bästa flyttfirmorna i Karlshamn samlade. Om du bor i eller nära Karlshamn och ska flytta och behöver hjälp så kan du hitta alla flyttfirmor som finns tillgängliga i Karlshamn här. Du kan också få hjälp med en företagsflytt, om du ska flytta stora och tunga saker eller liknande i Karlshamn så kan du kontakta någon av alla de 2 olika flyttfirmorna som du hittar i Karlshamn nedan.
Annons:

Flyttfirma i Karlshamn

Nedan hittar du en komplett lista över alla flyttfirmor som är verksamma i Karlshamn.

JP Flytt AB
Christopher Schrödersg. 9
374 36 Karlshamn


E:22ans Flytt & Bud Express AB
Högadalsv. 15
374 41 Karlshamn

Annons:

Kontorsflytt i Karlshamn

Många flyttfirmor i Karlshamn arbetar också med att flytta kontor och liknande för företag. Bor du i Karlshamn och behöver hjälp med en kontorsflytt eller vill hitta någon som kan flytta många tunga och otympliga objekt i Karlshamn kan du kontakta någon av flyttfirmorna som du hittar ovan.

Magasinering i Karlshamn

Förutom kontorsflytt och flyttstäd som erbjuder många flyttfirmor och magasinering i Karlshamn. Om du behöver hjälp med att förvara saker efter, innan och under tiden som du flyttar kan du höra om någon eller några av flyttfirmorna ovan också erbjuder magasinering i Karlshamn.

Flyttfirmafakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns det minst en aktiv flyttfirma och nedan hittar du allmän information om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du lära dig mer om Karlshamn om du vill veta om mer än flyttfirmor i Karlshamn.

I Karlshamn hittade vi totalt 2 olika flyttfirmor för dig att välja mellan. Om du inte hittar någon flyttfirma i Karlshamn som uppfyller dina behov eller krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra flyttfirmor inom Blekinge.
Annons: